MSM – 7 prednosti tega čudežnega dopolnila, za katere morate vedeti

kako jemati msmKako jemati msm prah in kaj je msm prah? Preden se odločite za jemanje minerala lepote, kakor tudi imenujemo MSM prah, se morate vsekakor poučiti o sestavi in lastnosti tega čudežnega dopolnila. 1. Predvsem je MSM popolnoma naravna oblika organskega žvepla, ki ga naš organizem nujno potrebuje.

Žveplo je  v našem telesu  nujno potrebno pri izgradnji elastina, hrustanca in kolagena.  V MSM prahu je obilo organskega žvepla, ki sodeluje v procesih gradnje in rasti kože, nohtov in las. Ob redni uporabi msm prahu, bo naša koža naravnost zasijala in zato si je ta kristal tudi prislužil ime mineral lepote.

Seveda pa nam uživanje MSM prinaša še mnoge druge koristi za naše zdravje!

Ne spreglej najnižjih cen MSM-ja –Tukaj

 

Kako jemati msm – 7 prednosti tega čudežnega dopolnila, za katere morate vedeti:

Msm deluje protivnetno

Žveplo, ki je prisotno v msm prahu, deluje protivnetno, uničuje bakterije in viruse. V kombinaciji z maščobnimi kislinami omega 3 pomaga preprečevati in zdraviti razna vnetja, pospešuje celjenje ran in omili brazgotine. V veliko pomoč je bolnikom z revmo in artritisom, saj lajša otekline in zmanjšuje bolečine.

msm uporaba
Msm za razstrupljanje

Aminokisline so odgovorne tudi za prenašanje žvepla po celicah, posebej pomembna je esencialna aminokislina metionin in neesencialna aminokislina cistein, ki je poznana tudi kot pogojno esencialna aminokislina. S to svojo funkcijo, aminokisline pomembno prispevajo k razstrupljanju živčnega sistema in jeter.

Za učinkovitejše razstrupljanje vam v naši spletni trgovini Super obrok, ponujamo paket čudežne kombinacije: msm prah in ašvaganda v prahu! S to kombinacijo si boste lahko pripravili odlične smothije za razstrupljanje organizma.

Msm za boljši imunski sistem

Imunski sistem se ves čas bori pred napadi iz okolja, zato mu moramo včasih malo pomagati. V MSM prahu najdemo kar nekaj antikosidantov, zelo pomembni so karotenoidi, ki se zelo uspešno branijo pred napadi prostih radikalov. S tem preprečujejo poškodbe celic in izboljšujejo imunski sistem.

Karotenoidi so tudi predhodniki vitamina A, ki je izredno pomemben vitamin za vzdrževanje imunskega sistema. Nepogrešljiv je za preprečevanje prehlada in za lajšanje težav pri gripi.

 

Preveri našo celotno ponudbo MSM “Tukaj

msm izdelki

Msm prah mineral lepote

Msm mineral izkušnje kažejo, da je msm prah največkrat omenjen kot mineral lepote (1). Žveplo v msm prahu, je odgovorno za tvorbo kolagena in izgradnjo elastina. Pomembno sodeluje tudi pri nastajanju elastičnih tkiv, posebej hrustanca. Žveplo najdemo povsod v našem organizmu in skrbi, da so celice povezane. Z jemanjem msm bomo odlično poskrbeli za lase, nohte, kožo in vsa elastična tkiva.

msm za lase

 

 

Msm prah za boljšo krvno sliko

Msm dopolnilo je prava izbira za dobro kri! Učinkovina v msm, ki je odgovorna za izboljšanje krvne slike in uničuje bakterije, je klorofil. Mnoge raziskave po svetu so že pokazale možnost, da klorofil preprečuje nastanek raka in organizem ščiti pred sevanjem.

Če pa želite še več energije in mogoče celo pomoč pri hujšanju, potem si oglejte kombinacijo guarana v prahu in msm prah! Zagotovljena neomejena energija!


Super Obrok priporoča!!!

Msm je odličen za boljši spomin

Msm uporaba za boljši spomin! V tem čudovitem mineralu se nahajajo fosfolipidi in maščobne kisline omega 3, ki skupaj učinkovito preprečujeta izgubo spomina. Spomin prične pešati zaradi škode, ki jo na možganih celicah in nevronih, povzročajo napadi prostih radikalov.

Škodo lahko preprečujemo z uživanjem antioksidantov!  Strokovnjaki pa za izboljšanje spomina in preprečevanje Alzheimerjeve bolezni, priporočajo uživanje vitaminov skupine B in večje količine vitamina E in C.

Z uživanjem msm prahu do boljšega spolnega življenja

Z rednim uživanjem tega prastarega minerala lahko izboljšamo tudi svoje posteljne aktivnosti. Med mnogimi čudovitimi učinki, msm prah tudi zmanjša željo po nezdravi hrani, s tem pa seveda uživamo zdravo hrano in možgane oskrbujemo z hranilnimi snovmi. Več hranilnih snovi pa seveda pomeni več energije in boljša koncentracija, kar pa posledično pripelje do več spolnosti. Msm prah nas tudi napolni z mirom in kmalu se bomo počutili boljše!

Bi želeli še več? Potem poskusite kombinacijo msm prah in maca! To čudovito kombinacijo smo vam pripravili v paketu dragoceno presenečenje, ki je na voljo v naši spletni trgovini.

msm mineral izkušnje

.

Kaj je msm prah?

 

MSM ali Methylsulfonylmethane je naravna oblika organskega žvepla, ki se v naravi nahaja v planktonu. Poleg metil slulfonilmetana – MSM, v planktonu najdemo še druge žveplove spojine, največ DMSO dimetil sulfoksid.

Ko MSM in DMSO izhlapita iz morske vode, nad gladino ustvarita oblake, ki fitoplankton varujejo pred soncem. Oblaki, polni organskega žvepla, se širijo nad celinami in žveplo se z dežjem razširi po kopnem.

Z dežjem dobijo mnoge rastline in živali, nujno potrebno žveplo. MSM pridobivajo  z ekstrakcijo iz rastlin, prvi proizvod so kristali. Z MSM so bogate predvsem rastline, ki so izpostavljene močnemu deževju, veliko ga pridobivajo iz skorje bora, divjih trav in tudi aloe vere.

Msm mineral lepote pa ne slovi samo po žveplu, pač pa vsebuje za življenje nujno potrebne aminokisline. Posebej pomembne so esencialne aminokisline, ki jih naš organizem ne more sam proizvajati.

kaj je msm

Kako jemati msm?

 

Msm prah kako ga jemati? Predvsem moramo vedeti, da je  msm organska spojina in čeprav spada v družino žvepla, ga ne smemo enačiti z zdravili, ki vsebujejo žveplo. Msm ni toksičen in tudi če ga vzamemo preveč, ga naš organizem po dvanajstih urah izloči.

Kako jemati msm? MSM lahko jemljemo v obliki prahu in v obliki kapsul ali tablet. Najbolje se je prijel msm v obliki prahu, saj ga lahko enostavno dodamo v vodo, sok, čaj ali smoothije.

Msm prah doziranje –  Dnevno lahko zaužijemo do štiri čajne žličke, najboljši učinek bomo dosegli, če ga zaužijemo zjutraj pred zajtrkom. Če msm prah jemljemo v obliki kapsul, vzamemo dve dnevno!

MSM lahko vmešate tudi v svojo najljubšo kremico proti gubam, ali pa ga primešate v vodo za umivanje, saj bo pomagal pri celjenju manjših ranic.

 

Msm prah in vitamin C

 

Kako jemati msm ? – Msm prah in vitamin C

 

Kako jemati msm? Strokovnjaki  svetujejo, da naj msm uživamo skupaj z vitaminom C, saj se mineral tako lažje absorbira. Pri tem moramo biti izredno previdni, v kakšni obliki jemljemo vitamin C, saj nam lahko v prevelikih odmerkih povzroči slabost in prebavne motnje.

Najboljše je, da posežete po naravnih virih vitamina C, najboljša je sveža limona, poleti sveže koprive, pozimi pa lahko preizkusite Amalaki ali Camu Camu, ki sta oba bogata vira vitamina C.

V vsakem primeru, lahko za nasvet vprašamo v lekarni ali svojega zdravnika.

Ne spreglej najnižjih cen MSM-ja –Tukaj

 

 

 

Viri:

Jean Carper, Nehajmo se starati

www.super-obrok.si