Iščete astragalus? – 10 top spletnih strani za zanesljiv nakup

Vse pogosteje tudi prehranska dopolnila, zelišča in zdravo hrano, kupujemo prek spletnih strani. Običajno primerjamo ceno, kvaliteto in pogosto tudi mnenja kupcev. V tem prispevku vam bomo predstavili 10 top spletnih strani za zanesljiv nakup Astragalusa, ki ga imenujemo tudi grahovec.

Astragalus uporabljamo za preprečevanje in blaženje prehlada, izredno učinkovit pa je tudi za umirjanje driske. Z rednim uživanjem okrepimo imunski sistem in preprečimo prehladna obolenja. Več o simptomih prehlada in kako jih blažimo, si preberite na naši spletni strani kategorija prehlad!

astragalus kje kupiti

 

grahovec kapsule

Super obrok -- trgovina z naravnimi ekološkimi živili

Spletna trgovina super- obrok.si, je trgovina z naravnimi ekološkimi živili, ki so med kupci izredno priljubljena. V njihovi trgovini boste našli veliko ponudbo superživil, ki jih priporočata tudi Ayurveda in Kitajska tradicionalna medicina.

Med njihovimi najbolje prodajanimi izdelki so MSM prah, Chlorella, Baobab v prahu, Kakav v prahu iz ekološke pridelave, Inkovske jagode, olje črne kumine, aronija in še mnogi drugi.

Astragalus imajo na voljo v prahu, ki vsebuje biološko aktivne sestavine triterpenoidne saponine, flavonoide, polisaharide, aminokisline in mikroelemente.

V spletni trgovini Super obrok, astragalus priporočajo v kombinaciji z Dong Quai ali Angeliko, za zniževanje holesterola.

Huang Qi, kakor tudi imenujejo grahovec, je močan antioksidant in adaptogeno superživilo.  Primeren je tudi za sladkorne bolnike in za vse posameznike, ki želijo okrepiti imunski sistem.

astragalus - super obrok

Omega 3 -- spletna trgovina, ki podpira celovit pristop k zdravemu načinu življenja

Spletna trgovina http://www.omega3.si/ ponuja izdelke različnih slovenskih proizvajalcev. Imajo veliko ponudbo prehranskih dopolnil za hujšanje, za razstrupljanje telesa in za krepitev imunskega sistema. Ponudbo so razširili tudi na naravno kozmetiko in na olja, pridobljena na naraven način.

Vključene so tudi kategorije darila in ustna higiena. Spletna trgovina Omega 3, deluje nekoliko drugače, kot ostale spletne trgovine. Njihova posebnost je, da  izdelkov ne prodajajo fizično, pač pa jih samo promovirajo in od prodaje dobijo provizijo.astragalus uporaba

V prodaji imajo predvsem artikle, ki so trenutno na tržišču najbolj iskani. Med takšnimi artikli je tudi astragalus v prahu ki je izjemen antioksidant in odličen borec proti prehladu in posledični utrujenosti.

Nature’s Way -- spletna trgovina z dolgo tradicijo

Nature’s Way je spletna trgovina z dolgo tradicijo, ki je svojo poslovno po začela v Arizoni, že davnega leta 1969.

Danes v svoji spletni trgovini prodajajo prehranska dopolnila, probiotike, rastlinska olja, zdravo hrano in še mnoge druge izdelke, ki so namenjeni zdravemu načinu življenja.

Veliko pozornost namenjajo prehranskim dopolnilom, ki so narejena iz naravnih sestavin in zelišč, ki niso gensko spremenjena. (1)

V prodaji imajo tudi Astragalus, ki ga priporočajo pri pogostih prehladih in težavah s pljuči in sicer tri krat dnevno tri kapsule med obrokom.

grahovec čaj

Holland & Barrett

Holland & Barrett je na trgu izredno močno zastopan, saj ima po celem svetu 1368 trgovin. Večina trgovin deluje v Angliji, širijo pa se tudi v Belgijo, Švedsko, Nizozemsko, Irsko in še v mnoge druge države sveta.

Njihovi glavni izdelki so prehranska dopolnila, vitamini, minerali, športna prehrana, izdelki za hujšanje in naravna kozmetika.

Astragalus prodajajo v kapsulah in sicer 100 kapsul po 470 mg. Priporočajo ga kot močan antioksidant, za krepitev imunskega sistema in preprečevanje prehladov.

astragalus prah za krepitev imunskega sistema
Astragalus za krepitev imunskega sistema -- KLIKNI SLIKCO!!

Woodland Herbs

Spletna trgovina deluje v Angliji in se je specializirala za prodajo zelišč, naravnih prehranskih dopolnil in izdelkov za nego kože. V ponudbi imajo tudi izdelke za homeopatijo in aromaterapijo.

Astragalus prodajajo v obliki posušene korenine,  narezane na tanke koščke, ki jih lahko uporabimo za pripravo čaja. Čaj pripravimo po običajnem postopku, za pripravo čaja iz korenin. Zelišče damo v posodo, prelijemo z vodo in počasi kuhamo 15 minut. Ohladimo, precedimo in pijemo trikrat na dan po skodelico čaja.


Super Obrok priporoča!!!

Herbcottage -- Avstrijska spletna trgovina z zelišči

Avstrijska spletna trgovina Herbcottage, prodaja raznovrstna zelišča, začimbe, in čaje. Pri njih lahko naročite tudi prehranska dopolnila, pripomočke za vrtnarjenje in pripomočke za pripravo zeliščnih pripravkov.

Astragalus prah prodajajo v embalaži po 50, 200 in 500 gramov. Grahovec, kot močan antioksidant, priporočajo pri prehladnih obolenjih, za preprečevanje kronične utrujenosti in za krepitev imunskega sistema. Prav tako ga priporočajo pri bolnikih z rakom, ki okrevajo po zdravljenju s kemoterapijo in po obsevanju. (2)

astragalus v prahu

Herbosophy Avstralija

Herbosophy je spletna trgovina registrirana v zahodni Avstraliji in je del družinskega podjetja. Ponujajo kvalitetna zelišča, ki jih pakirajo in pošiljajo po naročilu. Astragalus prodajajo v obliki kapsul ali v prahu in ga priporočajo za prehladna obolenja in blaženje težav pri gripi.

Astragalus promovirajo pod Moist & Warm, kjer prodajajo izdelke, ki jih poznamo iz Kitajske medicine. To so razna adaptogena superzelišča, Dong Quai, Schizandra, Shilajit in podobna zelišča.

Buddha Teas ZDA -- čaj iz Astragalusa

Buddha Teas je ameriška spletna trgovina, ki prodaja čaje. Pri njih lahko naročite črne čaje, zelene čaje, čajne mešanice in čisto posebne čaje. Korenino astragalusa imajo na voljo v obliki čaja in sicer v filter vrečkah.

Z nakupom čaja astragalusa, vam zagotavljajo naravno bogastvo aminokislin, mineralov, flavonoidov, fitosterolov in esencialnih maščobnih kislin. Kot naravni vir antioksidantov, vam astragalus čaj priporočajo pri gripi in prehladu.

Gaia herbs -- ekstrakt Astragalusa

Ta spletna trgovina prodaja astragalus v obliki ekstrakta. Priporočajo ga izboljšanje imunskih funkcij in za boljše psihično zdravje.

Dnevno priporočajo 30 do 40 kapljic ekstrakta, ki ga raztopimo v vodi. Priporočeno dnevno količino porazdelimo čez cel dan in jo popijemo med obroki.

Ekstrakt astragalusa je veliko lažje prebavljiv kot suho zelišče, ali v obliki kapsul in prahu. V telo se hitreje absorbira in ne obremenjuje jeter.

astragalus ekstrakt

AliExpress -- krema proti gubam iz Astragalusa

AliExpress je spletna trgovina, ki prodaja skoraj vse! Oblačila, telefone, računalnike, nakit, pohištvo, motorje, avtomobile in še in še. Prodajajo pa tudi zelišča in prehranska dopolnila.

Če iščemo astragalus kje kupiti, v njihovi spletni trgovini najdemo štiri različne artikle, ki ponujajo posušeno koreniko Astragalusa v prahu.

V tej spletni trgovini pa lahko kupimo tudi semena Astragalusa, ki so namenjena vzgoji rastline, na voljo so kreme proti gubam z izvlečkom Astragalusa. (3)


Super Obrok priporoča!!!