Acai v prahu iz jagod iz ekološke pridelave

acai v prahuAcai v prahu pridobivajo iz sijočih, črnih plodov acai jagod. Acai jagode rastejo na visokih palmah in vsebujejo mnoge učinkovine, ki so blagodejne za naše zdravje. Strokovnjaki priporočajo uživanje acai v prahu za izboljšanje presnove, za razstrupljanje organizma in za boljši spanec.

Največji uporabniki acai jagod so prav gotovo Brazilci, saj so te čudovite jagode prisotne kar v polovici njihove vsakodnevne hrane. Plodovi acai jagod spominjajo na črno grozdje, s tem da so jagode nekoliko manjše. Rastejo v latih, na vejicah je tudi do 900 jagod, ki so polne antioksidantov.

Acai v prahu pomaga tudi pri shujševalnih dietah

Hujšanje in shujševalne diete so vse bolj pomembne, saj ima vse več ljudi prekomerno telesno težo. Mnenja strokovnjakov glede uporabe prehranskega dopolnila acai za hujšanje, so deljena. Vendar so si enotni, da ima acai v prahu zmožnost razstrupljanja in antioksidativnega delovanja.

Antioksidanti imajo pomembno vlogo pri procesih v našem telesu, najbolj pomembna je vloga boja proti prostim radikalom. Prosti radikali so veliki sovražniki organizma, med drugim upočasnjujejo presnovo.


Super Obrok priporoča!!!

Počasna in preobremenjena presnova pa je v veliki meri odgovorna za nabiranje kilogramov, zato lahko rečemo, da acai jagode, zaradi delovanja antioksidantov, resnično pomagajo pri hujšanju.

Vendar moramo biti pri uživanju vseeno previdni. Acai v prahu kot prehransko dopolnilo, je namenjeno za splošno izboljšanje počutja in blago razstrupljanje organizma. V kombinaciji z zdravim  načinom življenja, bomo posledično izgubili tudi kakšen kilogram.

acai jagode kje kupiti

Pri uživanju acai v prahu, moramo vedno upoštevati navodila proizvajalca in jih uživati zmerno. Vsako pretiravanje pri uživanju, lahko ima negativne posledice za naše zdravje, medtem ko nam uživanje po navodilih, lahko prinese mnoge blagodejne učinke.

Kako pravilno uživamo acai v prahu?

Acai v prahu uživamo kot dodatek k prehrani. Žličko ali dve dnevno vmešamo v smoothie, jogurt, juho ali omake. Odločitev je seveda naša, pazimo samo, da ne prekoračimo priporočenega dnevnega odmerka. Rezultati rednega uživanja se že kmalu pokažejo. (a)

acai jagode

 Najprej se nam izboljša splošno počutje in smo polni energije. Kmalu opazimo tudi druge spremembe na telesu, saj se nam popravi videz kože in las. Za zdrave lase in sijočo kožo priporočamo tudi uživanje minerala msm!

Z rednim uživanjem lahko celo zmanjšamo podočnjake, povečamo mišično maso in nekoliko zmanjšamo apetit. (b)

Najbolj pa bomo veseli dviga energije, ki nam je vsem občasno primanjkuje.