Raziskali smo najboljša superživila za naravno razstrupljanje

chlorella za razstrupljanjeChlorella za razstrupljanje, je poleg alge spiruline in ostalih alg, prav gotovo najmočnejše super živilo, ki ga uporabljamo za čiščenje telesa.

Kot prehransko dopolnilo jo uporabljamo v obliki prahu in kot klorela v tabletah.  Raziskali smo najboljša superživila za naravno razstrupljanje, kamor spadajo mnoga zelišča, alge, gobe, minerali, sadje in zelenjava.

Kdaj moramo razmisliti o razstrupljanju organizma? Predvsem moramo poslušati kaj nam sporoča telo! Če se počutimo napihnjene, težke in povesem brez energije, potem nam naš organizem sporoča, da je čas za spremembe.

Razstrupljanje telesa na naraven način se lahko lotimo na mnoge načine, danes vam bomo predstavili možnosti razstrupljanja z poznanimi in cenjenimi super živili.

Chlorella za razstrupljanje

Alga chlorella iz ekološke pridelave, je super hrana, ki nam lahko pomaga očistiti naše telo, odpraviti odvečne maščobe in celulit. Vsebuje pravo bogastvo hranljivih in vitalnih snovi, ki imajo blagodejen vpliv na naše zdravje.

Alga klorela vsebuje 18 aminokislin, od tega za življenje izredno pomembnih 8 esencialnih. Ima idealno beljakovinsko sestavo, poleg tega najdemo v njeni bogati sestavi mnoge vitamine in minerale.

Poleg razstrupljanja, chlorella tudi krepi imunski sistem, pomaga pri težavah z utrujenostjo in stresom. Čisti tudi črevesje, pomaga pri zaprtju in na splošno poveča odpornost organizma.


Super Obrok priporoča!!!

Mineral lepote msm tudi za razstrupljanje telesa

Msm mineral, je organska oblika žvepla, ki ga najdemo v organizmih vseh vretenčarjev. Pomena žvepla za naše zdravje se vse bolj zavedamo, saj je hranilo, brez katerega mnoge funkcije v našem telesu ne bi mogle delovati.

Žveplo, ki se nahaja tudi v mineralu msm, ima pomembno vlogo pri razstrupljanju celega organizma, skrbi za dvig energije in pomaga pri simptomih astme in raznih alergij. Priporočamo tudi članek:  Kako jemati msm.kako jemati msm

Z goji jagodami lahko tudi hujšamo in razstrupimo organizem

Goji jagode prištevamo med super živila, ki prav tako razstrupljajo organizem, uravnavajo krvni sladkor, povečujejo proizvodnjo rastnega hormona in pomlajujejo celo telo.

Delujejo antioksidativno, krepijo celo telo in so tudi čudovit sopotnik pri hujšanju. Preberite si tudi, kako uporabljati goji jagode!

Indijski trpotec številka ena za čiščenje črevesja

indijski trpotec uporaba
Indijski trpotec za čiščenje črevesja POGLEJ!

Psyllium ali indijski trpotec, uvrščamo med super živila predvsem zaradi visoke vsebnosti vlaknin. Te vlaknine so tudi odgovoren za čiščenje črevesja, saj iz njega odstranjujejo obloge, strupe in vso nesnago, ki se nabira zaradi neprimerne prehrane.

Če želimo z indijskim trpotcem očistiti črevesje in izboljšati prebavo, moramo lupine uživati na tešče, ali zvečer pred spanjem.

Dve žlički semen zmešamo s skodelico vode in počakamo, da vlakna nabreknejo. Napitek nam da občutek sitosti in hkrati ureja prebavo. (a) (b)